Menu
Kurv 0

Baba ganoush (auberginedip)

Baba Ganoush

Ingredienser:

  • 2 auberginer
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk havsalt
  • ½ dl olivenolie
  • Saften af 1 citron
  • En knivspids røget paprika
  • En knivspids spidskommen
  • 50 gram tahin (kan udelades)
  • Grovkornet peber
  • Ristede pinjekerner eller sesamfrø til pynt
  • Mynte eller bredbladet persille til pynt

Opskrift:

Forvarm ovnen til 180 grader og smør en bageplade med lidt olie. Auberginerne skylles og prikkes godt over det hele med en gaffel. Læg derefter auberginerne i ovnen og bag i 30-40 minutter, indtil kødet er blødt. Vend dem undervejs.

Lad auberginerne køle helt af, og skær dem over på langs før du taget kødet ud med en ske. Blend kødet sammen med de øvrige ingredienser. Smag til og servér dryppet med masser af olivenolie, lidt mynte eller persille og pinjekerner. Dippen er lækker sammen med ristet brød, til pitabrød eller til friske grøntsagsstænger.


Del dette indlæg



← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen