Menu
Kurv 0

Risotto med svampe

Risotto med svampe

Ingredienser:

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 300 gram risottoris (arborrio ris)
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 1 dl hvidvin
  • ½ tsk revet muskatnød
  • ½ dl økologisk ekstra jomfru olivenolie
  • 1 kvist frisk timian
  • 400 gram svampe (fx østershatte, portobello, champignon)
  • Havsalt

Opskrift:

Løg, hvidløg timian og svampe svitses i olivenolien i et par minutter. Hæld risottorisene på panden og rør rundt i et par minutter, til risene er gennemsigtige. Tilsæt derefter hvidvin og lad det koge ind. Den varme bouillon tilsættes nu lidt efter lidt, mens der røres godt rundt. Det tager ca. 15-20 minutter. Smag risottoen til med friskkværnet peber og muskatnød og servér straks.


Del dette indlæg



← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen