Menu
Kurv 0

Rabarbertærte

 Rabarbertærte

Ingredienser:

Tærtedej:

  • 200 g mel
  • 50 g rørsukker
  • 150 g blødt smør

Fyld:

Opskrift:

Start med at lave tærtedejen. Ælt mel, smør og sukker sammen til en ensartet masse. Lad dejen hvile i en halv times tid i køleskabet. Tryk derefter dejen ned i et smurt tærtefad og forbag den i ovnen i ca. 10 minutter ved 170 grader.

Imens laves fyldet. Rens rabarberne og skær dem i tern. Læg 2-3 hele rabarber til side til pynt. Hak mandlerne fint eller groft, som du foretrækker det. Pisk æg, sukker og vanilje til det er luftigt. Riv marcipanen på et groft rivejern og vend det forsigtigt i blandingen. Fordel massen ud over dejen og fordel rabarberstykkerne ovenpå massen. Skær de tre hele rabarber i lange strimler og læg dem henover tærten som pynt. Drys med de hakkede mandler.

Tærten bages i ovnen i ca. 30 minutter ved 170 grader.

Ps. Mangler du mandler?
Du kan købe vores økologiske mandler her


Del dette indlæg


Related Posts

  • Koldskålscrunch med mandler
    Koldskålscrunch med mandler

      Der findes intet så godt som en kølig skål koldskål på en varm sommerdag. Men er du træt af de sædvanlige kammerju...

  • Chokoladebrud
    Chokoladebrud

    Mums! Denne blanding af de søde glaserede mandler og havsalt smager fantastisk. Saltet fremhæver faktisk den søde sma...

  • Granola med quinoa og chiafrø
    Granola med quinoa og chiafrø

    Ingredienser: 3 dl havregryn 1 dl økologiske hakkede valnødder eller mandler 1 dl økologisk quinoa ½ dl økolog...


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen