Menu
Kurv 0

Rabarbertærte

 Rabarbertærte

Ingredienser:

Tærtedej:

  • 200 g mel
  • 50 g rørsukker
  • 150 g blødt smør

Fyld:

Opskrift:

Start så med at lave tærtedejen. Ælt mel, smør og sukker sammen til en ensartet masse. Lad dejen hvile i en halv times tid i køleskabet. Tryk derefter dejen ned i et smurt tærtefad og forbag den i ovnen i ca. 10 minutter ved 170 grader.

I mens laves fyldet. Rens rabarber og æble og skær dem i tern. Læg 3 hele rabarber til side til pynt. Hak mandlerne fint eller groft, som du foretrækker det. Pisk æg, sukker og vanilje til det er luftigt. Riv marcipanen på et groft rivejern og vend det forsigtigt i blandingen. Fordel massen ud over dejen og fordel rabarber og æble ovenpå massen. Skær de tre hele rabarber i lange strimler og læg dem henover tærten som pynt. Drys med de hakkede mandler.

Tærten bages i ovnen i ca. 20-25 minutter ved 170 grader.

Ps. Mangler du mandler?
Vær med i vores fællesbestilling på økologiske mandler her


Del dette indlæg


Related Posts

  • Saltede mandler med havsalt
    Saltede mandler med havsalt

    Ingredienser: 300 gram økologiske mandler 5 spsk havsalt 2,5 dl kogende vand Opskrift: Opløs saltet i det kogende ...

  • Bagte æbler med mandler og kanel
    Bagte æbler med mandler og kanel

    Bagte æbler er en herlig og nem efterårsdessert. Spises med flødeskum, creme fraiche eller en god vaniljeis Ingredie...

  • Marcipan
    Marcipan

    Ingredienser: 300 gram økologiske mandler 75 gram flormelis 1-2 spsk vand Opskrift: Den hjemmelavede marcipan er m...


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen