Menu
Kurv 0

Juleferie 2020

Vi holder nytårslukket torsdag den 31. december til og med søndag den 3. januar. Vi sender de sidste pakker afsted kl. 12:00 onsdag den 30. december, og vi åbner igen mandag den 4. januar kl. 9:00. 

Vi svarer derfor ikke på kundehenvendelser i nytårferien hverken via telefon, e-mail, facebook eller på anden vis. 

Du kan fortsat godt bestille varer via vores hjemmeside, selvom vi holder nytårslukket. Men dine pakker bliver først sendt efter nytårsferien. 

Rigtig godt nytår til dig og din familie :) 

De varmeste hilsner, 

Natascha & Jesper

---

BEMÆRK: INDEN PRIVATLEVERING PGA. TRAVLHED HOS GLS

På grund af ekstraordinær travlhed hos GLS i øjeblikket, så kan vi ikke tilbyde privatlevering indtil mandag den 4. januar. Du kan derfor kun vælge mellem en GLS pakkeshop eller GLS erhverv. GLS har skrevet følgende besked til os: 

"Den igangværende nationale nedlukning af Danmark påvirker endnu en gang distributionen af pakker.
Grundet kombinationen af Covid-19 og den markant forøgede online julehandel vi ser p.t., er vi fra GLS’ side desværre nød til at bede jer om at lukke ned for muligheden for, at jeres kunder kan bestille en PrivateDelivery med GLS til og med 3. januar 2021.
Vi henviser i stedet til, at modtageren får leveret til en PakkeShop nær dem. Dette tiltag skal være med til at give modtageren den bedste mulighed for at få deres pakke leveret inden jul.
Det er naturligvis ikke et tiltag, vi ville bede jer om at implementere, med mindre det var absolut nødvendigt. Men som situationen er nu - hvis I ikke fjerner PrivateDelivery som en leveringsmulighed - vil kun en brøkdel af de ordrer, I kan producere de kommende dage blive leveret inden jul.
Årsagen er ganske enkelt, at vi er nået den maksimale volumen, vi kan håndtere. Hvis andelen af PrivateDelivery stiger, vil det markant øge den geografiske afstand og tid, vi skal bruge pr. levering, og vi kan dermed rent fysisk ikke nå at levere pakkerne inden for døgnets timer.
Så giv os den bedste mulighed for at bringe jeres ordre frem til modtagerne inden jul.
Vi håber, at ovenstående er tilstrækkeligt til at sikre, at vi kan bringe alle julegaver ud inden jul, men frygter for den mængde, der vil komme de nærmeste dage og for hvad det vil betyde for vores drift og de tiltag, vi kan blive nødt til at sætte i værk."