Menu
Kurv 0

Chokomandler med lakrids

Chokomandler med lakrids og økologiske mandler
Ingredienser:

Opskrift:

Fordel mandlerne på en bageplade og rist dem i ovnen ved 200 grader i 8-10 minutter. Rør lidt rundt undervejs, og hold godt øje med at de ikke brænder på. Mens mandlerne køler helt af, smelter du chokoladen i et vandbad.

Derefter vendes mandlerne enkeltvis i chokoladen og lægges på et stykke bagepapir. Hvis du vil have et ekstra tykt lag, kan du dyppe dem i chokoladen igen efter et par minutter. Lakridspulveret drysses henover når chokoladen er næsten størknet.

Du kan også drysse med fx kakao, kanel, havsalt eller ingefærpulver.


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her.

De varmeste hilsner,
Natascha & Jesper
Gyldendahl Colombani