Menu
Kurv 0

Kartoffel-jordskokkesuppe

Kartoffel-jordskokkesuppe med økologisk olivenolie

Ingredienser:

  • 500 g kartofler
  • 500 g jordskokker
  • 1 løg
  • 1 spsk økologisk ekstra jomfruolivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 cm revet ingefær
  • 2 dl kokosmælk
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • Evt. chiliflager
  • Salt og peber

Opskrift:

Skær kartofler og jordskokker i små tern. Pil og hak løget. Svits løget i en gryde med økologisk olivenolie og tilsæt kartofler, jordskokker, presset hvidløg og ingefær. Svits et øjeblik og hæld derefter bouillon på. Kog under låg i 20 minutter, til grøntsagerne er møre. Tilsæt kokosmælk og chiliflager og blend suppen med en stavblender. Smag til med salt og peber.


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her.

De varmeste hilsner,
Natascha & Jesper
Gyldendahl Colombani