Menu
Kurv 0

Focaccia

Focaccia med økologisk olivenolie

Ingredienser:

Opskrift:

Bland vand, gær og salt i en skål. Rør rundt til gæret er helt opløst. Tilsæt 1 spsk. olivenolie og bland herefter melet i lidt efter lidt. Dejen skal være klistret, men ikke våd. Lad dejen hæve tildækket i ca 1 time.

Smør en bradepande med olivenolie. Hæld forsigtigt dejen ud i bradepanden og lad den hæve yderligere en halv time.

Tænd ovnen på 230°. Smør overfladen af brødet med olivenolie og prik nogle dybe huller ned i dejen med gode mellemrum. Drys med salt og rosmarin og bag herefter brødet i ca 25-30 minutter – til det er gyldent og sprødt på overfladen. Lad brødet køle på en bagerist.


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her.

De varmeste hilsner,
Natascha & Jesper
Gyldendahl Colombani