Menu
Kurv 0

Panforte - italiensk konfektkage

Panforte - italiensk konfektkage med økologiske nødder og økologisk tørret frugt

Panforte er en lækker og sød krydderkage bestående af blandede nødder, honning og krydderier. Kagen er en specialitet fra Toscana i Italien, og spises typisk til jul, men kan sagtens nydes året rundt.

Ingredienser:

Opskrift:

Forvarm ovnen til 150 grader. Start med at hakke både nødder og tørret frugt groft. Smelt herefter flormelis og honning sammen i et vandbad (ligesom når du smelter chokolade). Bland økologisk tørret frugt, økologiske nødder, rosiner, mel og krydderier i og rør forsigtigt rundt. Det er en ret sej blanding at røre i og det kan være nemmest at ælte med hænderne. Pas på at du ikke brænder dig på den varme sukkerblanding.

Beklæd en springform på ca. 20-23 cm med bagepapir og pres blandingen godt sammen. Bag kagen i ca. 25-30 minutter. 

Lad kagen køle af på en bagerist og drys med flormelis. Servér i tynde skiver sammen med en god kop espresso. 


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her.

De varmeste hilsner,
Natascha & Jesper
Gyldendahl Colombani