Bruschetta med svampe

Bruschetta med hvidløgsstegte svampe. En suveræn snack eller forret. Egner sig perfekt til ethvert tapasbord

Bruschetta med svampe og økologisk olivenolie

Ingredienser:

  • 4 skiver groft brød
  • 500 g svampe (fx champignoner, shiitake, karl johan eller østershatte)
  • ½ dl olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 håndfuld frisk timian
  • Salt og peber

Opskrift:

Børst svampene rene og skær dem evt. i mindre stykker. Varm olien på en pande og rist svampene med presset hvidløg i ca. 5-7 minutter ved svag varme.  Hak timianen og vend den med svampene. Krydr med salt og peber.

Rist brødet og fordel svampene på brødet.

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto