Menu
Kurv 0

Økologiske macadamianødder


Opnå mængderabat ved køb af flere kilo ad gangen. Se priserne ved at klikke på billedet.

Macadamianødder har sin oprindelse i det nordøstlige Australien i regionen Queensland. Macadamia træet er blevet brugt blandt urbefolkningen i Australien meget længe. Først i 1877 blev macadamianødden kendt for omverdenen, da den tyske botaniker Ferdinand Muller opdagede træet. Macadamianødder fik sit navn efter Ferdinand Mullers’ ven, John Macadam, som var en skotsk ingeniør.

Inden man høster Macadamianødder har nødderne en blød grøn skal og en hård brun skal, som næsten kun kan åbnes med mekaniske hjælpemidler.

Macadamianødder har en meget rund og nærmest smøragtig smag. Vores økologiske macadamianødder har en dejlig sprød konsistens, som gør dem gode både i madlavning og som en lækker snack. Økologiske macadamianødder kan nydes rå, eller de kan ristes. Ristningen vil fremhæve den milde og lækre nøddearoma og gøre dem ekstra sprøde. Macadamianødder kan også hakkes og bruges som en lækker topping til en salat.