Menu
Kurv 0

Om os

Jesper Gyldendahl Colombani & Natascha Gyldendahl Colombani

I august 2014 drog vi ud på en rejse til Andalusien i Sydspanien, for at opstøve en rigtig god økologisk olivenolie. Vi var drevet af et ønske om at lære en hel masse om olivenolie samt håbet om at finde en rigtig god olivenolie af høj kvalitet, som vi kunne bringe hjem til os selv og vores nærmeste. Så vi begav os ud på et eventyr, intetanende om at denne rejse to år senere, skulle blive til grundlaget for den virksomhed, vi lever af i dag. 

Med en adresseliste, en lejet bil og en spansk/dansk parlør ved hånden, kørte vi rundt på de støvede, andalusiske landeveje med endeløse olivenmarker til alle sider og besøgte en lang række forskellige olivenolieproducenter. Efterhånden lærte vi, alt hvad der var at vide om produktion og smagning af en god olivenolie.

Efter to ugers roadtrip mødte vi endelig Francisco. Han stod i spidsen for en mindre familiedrevet virksomhed, der på 7. generation producerede en økologisk olivenolie af den fineste kvalitet. Franciscos kærlighed og passion for olivenolie og bæredygtigt landbrug var ikke til at tage fejl af, og vi blev hurtigt overbeviste om, at dette var den olivenolie vi havde ledt efter. Ikke alene smagte olivenolien friskere og bedre end de fleste olier, men Franciscos dedikerede indsats for høj kvalitet og miljørigtighed levede til fulde op til vores idealer om den perfekte olivenolie.

***

Det skulle hurtigt vise sig, at det der startede med blot at være en sjov idé og et hyggeligt ferieprojekt, var startskuddet til et iværksættereventyr. Vi er i dag taknemmelige over at have solgt over 10.000 liter økologisk olivenolie og stolte over at være med til at udbrede kendskabet til olivenolie af høj kvalitet i Danmark.

Vi vil også gerne dele vores erfaringer om olivenolie med dig. Vi har derfor lavet en mini-guide til at vælge en god olivenolie her.

De varmeste hilsner, 

Jesper & Natascha

Gyldendahl Colombani