Æblecrumble med mandler

Hvis du mangler en nem og lynhurtig dessert, så prøv denne skønne æblecrumble med havregryn og mandler.

Æblecrumble med økologiske mandler

Ingredienser:

  • 3 æbler
  • 1 spsk kanel
  • 3 spsk rørsukker
  • 1 dl havregryn
  • 1,5 dl finthakkede økologiske mandler
  • 3-4 spsk kokosolie

Opskrift:

Skær æblerne ud i tern og fordel dem i små ramekiner (ildfaste skåle) eller et stort fad. Drys med kanel og en smule sukker. Smelt kokosolien i en lille gryde og bland med havregryn, finthakkede økologiske mandler og resten af sukkeret. Fordel blandingen over æblerne og kom det hele i ovnen. Bages ved 180 grader i ca. 20 minutter.

Opskriften kan varieres i det uendelige med fx rabarber, bær, pærer eller blommer.

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto