Hvidløgsbrød med olivenolie og basilikum

Hvidløgsbrød er en lækker spise, som kan serveres som tilbehør til en lang række af retter - eller som en lille appetitvækker inden en god middag. Vi laver ofte dette hvidløgsbrød, hvis vi har ekstra brød på lager. Hvidløgsbrødet er nemt at lave og resultatet er et smagfuldt brød, som helt sikkert vil være populært hos dem, du serverer det til.

Hvidløgsbrød

Hvidløgsbrød er en lækker spise, som kan serveres som tilbehør til en lang række af retter - eller som en lille appetitvækker inden en god middag.

Vi laver ofte dette hvidløgsbrød, hvis vi har ekstra brød på lager. Hvidløgsbrødet er nemt at lave og resultatet er et smagfuldt brød, som helt sikkert vil være populært hos dem, du serverer det til.

Ingredienser:

Tænd ovnen på 175 grader.

Riv eller pres hvidløget og rør det sammen med hakket basilikum, salt og olivenolie. Skær brødet i skiver og fordel på en bageplade beklædt med bagepapir.

Smør olieblandingen på brødskiverne med en pensel, og bag dem i ovnen i 5-10 minutter eller til de er gyldne og sprøde.

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto