Wokret med karry og cashewnødder

Denne smukke og farverige wokret er fyldt med grøntsager og cashewnødder og er en lækker og hurtig aftensmadsret

Karry-risret med økologiske cashewnødder

Ingredienser:

  • 230 g cashewnødder
  • 100 g broccoli
  • 2 spsk olivenolie
  • 5 forårsløg eller skalotteløg (fint hakket)
  • 1 rød peberfrugt (hakket)
  • 1/2 kop ærter
  • 2 spsk koriander (hakket)
  • 2 grønne chilier (hakket)
  • 3 fed hvidløg (hakket)
  • 100 g frisk ingefær (hakket i skiver)
  • 5 dl kokosmælk (usødet)
  • 1 citron (presses til citronsaft)
  • 2 tsk karry
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk gurkemeje
  • 2-300 g brune ris

Opskrift:

  1. Brug en dyb pande og bland forårsløg (eller skalotteløg), rød peberfrugt, broccoli samt ærterne, og sauter blandingen i olivenolie i højst 10 minutter.
  2. Dernæst tilsæt krydderier (gurkemeje, ingefær, salt) og tilføj citron, hvidløg og chili. Kog blandingen, indtil den bliver duftende (mindst 5-10 minutter).
  3. Efterfølgende tilsæt alle de øvrige ingredienser (cashewnødder, karry pulver, koriander og kokosmælk) og lad det simre, indtil blandingen bliver tykkere (ca. 10 minutter mere).
  4. Brug en anden gryde til at koge ris. Når risene er kogte, kan du servere risene med den farverige karrysovs med cashewnødder og nyde dit lækre måltid. Du kan tilføje flere krydderier, hvis du ønsker en stærkere ret. Velbekomme og god appetit!

 

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto