Mandelsmåkager

Mandelsmåkager med økologiske mandler

Ingredienser:

Opskrift:

Blend mandlerne til fint mandelmel i en minihakker.

Bland mel, mandelmel, sukker, vanilje og kanel i en skål. Skær smørret i tern og smuldr det i melblandingen. Ælt det hele sammen til en fast og smidig dej.

Sæt dejen i køleskabet i en times tid. 

Forvarm ovnen til 170 grader. 

Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir til ca. 3-4 mm’s tykkelse. Stik småkagerne ud i forskellige forme, eller skær den til små firkanter. Læg dem på en bageplade og bag dem midt i ovnen i 10-12 minutter eller til de er let brune i kanten. De er stadig bløde mens de er varme, så flyt dem forsigtigt til en bagerist, hvor de kan køle af.

Læg småkagerne i en lufttæt beholder så snart de er kølet helt af, så kan de holde sig sprøde og knasende i et par uger.

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto