Stegte courgetter
Disse stegte courgetter smager skønt som tilbehør til aftensmåltidet. Servér dem gerne sammen med en god dip som for eksempel en frisk tzatziki eller myntedressing.
Disse stegte courgetter smager skønt som tilbehør til aftensmåltidet. Servér dem gerne sammen med en god dip som for eksempel en frisk tzatziki eller myntedressing.
Ingredienser:
- 100 g økologiske mandler
- 1 squash
- 1-2 æg
- Cirka 1 dl økologisk ekstra jomfruolivenolie
- 1 tsk økologisk hvidløgspulver
- Salt og peber
Start med at blende mandlerne til du har en mandelmel, der minder om rasp i konsistensen. Bland salt, peber og hvidløgspulver i mandelmelet. Squashen skæres derefter i skiver på cirka 5 mm. Pisk et æg sammen i en skål og vend squashskiverne heri og derefter i mandelmelet.
Hæld rigeligt med olivenolie på en pande og steg squashskiverne i cirka 3-4 minutter på hver side ved god varme. Tilføj løbende lidt ekstra olivenolie, hvis panden virker for tør. Servér med det samme.