Valnøddebrød

Dejligt rustikt valnøddebrød, som kan nydes til en god suppe eller salat. Egner sig også godt til morgenmadsbordet.

Valnøddebrød med økologiske valnødder

Ingredienser:

Opskrift:

Valnødderne ristes let på en tør pande. Opløs herefter gær, honning og salt i vandet. Tilsæt olivenolie og økologiske valnødder og bland derefter melet i lidt efter lidt. Dejen skal æltes godt igennem, brug evt. en maskine eller håndmixer.

Lad nu dejen hæve til dobbelt størrelse i ca. 2 timer. Derefter æltes dejen igennem igen og formes til 1-2 brød. Dejen skal efterhæve på bagepladen i 30 minutter. Skær nogle riller i dejen og drys med lidt mel. Bag i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Lad brødet køle af på en rist og spis det til en god suppe eller salat eller brug det til morgenmaden eller i din madpakke.

 

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto