Pan con tomate
Pan con tomate (brød med tomat) er en traditionel andalusisk morgenmadsret, der spises sammen med et glas juice og en kop kaffe. Tilsat hvidløg spises det også som en klassisk tapasret i resten af Spanien.
Ingredienser:
- Groft brød
- Solmodne tomater
- Ekstra jomfruolivenolie
- Havsalt
- Evt. hvidløg
Opskrift:
Brødet ristes til det er gyldent og sprødt. Riv tomaterne på den grove side af et rivejern. Det overskydende skind fra tomaten bruges ikke. Tilsæt olivenolie og salt og rør rundt. Fordel tomatblandingen på brødene og du har en lækker og sund morgenmadssnack.
- Tags: Økologisk olivenolie
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani