Focaccia

Prøv dette uimodståeligt lækre Focaccia-brød med olivenolie og rosmarin

Focaccia med økologisk olivenolie

Ingredienser:

Opskrift:

Bland vand, gær og salt i en skål. Rør rundt til gæret er helt opløst. Tilsæt 1 spsk. olivenolie og bland herefter melet i lidt efter lidt. Dejen skal være klistret, men ikke våd. Lad dejen hæve tildækket i ca 1 time.

Smør en bradepande med olivenolie. Hæld forsigtigt dejen ud i bradepanden og lad den hæve yderligere en halv time.

Tænd ovnen på 230°. Smør overfladen af brødet med olivenolie og prik nogle dybe huller ned i dejen med gode mellemrum. Drys med salt og rosmarin og bag herefter brødet i ca 25-30 minutter – til det er gyldent og sprødt på overfladen. Lad brødet køle på en bagerist.

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto