Hvidløgsbrød med olivenolie

Glem alt om de frosne hvidløgsflutes du kan købe i supermarkedet! Denne variant smager af sol og sommer ved Middelhavet og egner sig perfekt som snack eller tilbehør til en lækker suppe eller en god salat.

 

Hvidløgsbrød med økologisk olivenolie

Denne variant smager af sol og sommer ved Middelhavet og egner sig perfekt som snack eller tilbehør til en lækker suppe eller en god salat.

Ingredienser:

Opskrift: 

Rist brødet i ovnen eller på en brødrister og skær imens hvidløgsfeddene over på langs. Du behøver ikke pille dem. Gnid det varme brøds overflader med hvidløgsfeddene. Dryp dernæst godt med olivenolie henover brødskiverne og drys til sidst med salt og peber.

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto