Squashpasta med krydderurter

Squashspaghetti er et lækkert, sundt og glutenfrit alternativ til almindelig spaghetti

Squashspaghetti med økologisk olivenolie

Squashpasta er et vidunderligt alternativ til almindelig pasta. Udover at det smager skønt, så er det også en perfekt måde at få sneget lidt ekstra grøntsager på tallerkenen. Kan spises både rå eller sauteret på panden i en god olivenolie og lidt krydderurter. Du kan også servere pastaen sammen med en klassisk tomatsauce eller din yndlingspesto. Hjemme hos os er squashpastaen efterhånden blevet det foretrukne valg, når vi skal have pastaretter til aftensmad.

Ingredienser:

Opskrift:

Hak krydderurterne groft. Skær squashen i fine strimler på en spiralizer, et mandolinjern, en julienneskræller eller bare med en almindelig skrællekniv.

Kom krydderurter, hvidløg og squashstrimler på panden og steg 3-5 minutter til squashen er ’al dente’. Serveres fx med et par friske halverede tomater eller en god tomatsauce og lidt revet parmesan på toppen.

Du kan også spise squashpastaen rå, hvis du foretrækker det.

Tip: Hvis du vil have din squashpasta lidt mere fast, så kan du med fordel vende de rå strimler i 1-2 tsk salt i en halv times tid. Det medvirker nemlig til at trække vandet ud af squashen. Læg dem til afdrypning på et rent viskestykke eller i en si et par minutter inden de kommer på panden.

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto