Gazpacho

Gazpacho er en klassisk andalusisk suppe, som nydes iskold på en varm sommerdag. Suppen er lækker som en lille forret serveret i små glas, og smager suverænt selv på en kold, dansk vinterdag.

Gazpacho med økologisk olivenolie

Gazpacho er en klassisk andalusisk suppe, som nydes iskold på en varm sommerdag. Suppen er lækker som en lille forret serveret i små glas, og smager suverænt selv på en kold, dansk vinterdag.

Ingredienser:

Opskrift:

Tomater, agurk og peberfrugt skæres i grove tern. Basilikum og persille hakkes groft. Det hele blendes sammen med de øvrige ingredienser og smages til med salt og peber og evt. lidt æblecidereddike. Suppen kan evt. fortyndes med lidt vand, hvis konsistensen er for tyk. Sæt på køl i et par timer til suppen er iskold, og servér med fx brødcroutoner eller agurketern.

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto