Menu
Kurv 0

Soyamandler

Soyamandler med økologiske mandler

Soyamandler er en skøn snack. Spis dem som de er eller drys dem fx over en salat. De er et fantastisk alternativ til chips og andre søde sager. Soyamandler er lækre til enhver lejlighed, både som eftermiddagssnack eller som en lille appetizer når du har gæster til middag. Servér dem fx sammen med saltede mandler, så er der til enhver smag. Men pas på, de kan være stærkt vanedannende. Heldigvis tager de ikke så lang tid at lave.

Sådan laver du soyamandler på få minutter:

Ingredienser:

Opskrift:

Kom mandlerne i en skål og hæld soyasaucen henover. Lad dem ligge og marinere i 10-15 minutter. Varm i mellemtiden ovnen op til 150 grader. Hæld eventuelt overskydende væde fra og fordel mandlerne i et ovnfast fad eller på en bageplade beklædt med bagepapir. Du kan evt. krydre dine soyamandler med rosmarin, chili, spidskommen, timian eller hvad du selv foretrækker. Lad dem bage i ovnen i 15-20 minutter. Husk at røre rundt undervejs, så de ikke brænder på. Lad mandlerne køle af så de bliver helt sprøde. 

Herefter er dine soyamandler klar til at blive serveret. Du kan også opbevare dem i en lufttæt beholder efter de er kølet helt ned. Spis dem som snack eller drys dem over en god salat.

OBS! Selvom disse sprøde mandler kan være svært vanedannende, anbefales det at indtage dem med måde, da ristningen af nødder - og særligt mandler - forøger indholdet af akrylamid, et stof der mistænkes for at være kræftfremkaldende (Kilde: bogen om Nødder af Martin Kreutzer og Sandra Pugliese)


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her.

De varmeste hilsner,
Natascha & Jesper
Gyldendahl Colombani