Menu
Kurv 0

Mandelknas

Mandelknas

Ingredienser:

  • 150 gram økologiske mandler
  • 50 gram honning

Opskrift:

Kom honningen på en varm pande og lad den smelte lidt. Tilsæt derefter mandlerne og rør rundt i ca 10-15 minutter til mandlerne er godt sprøde. Fordel mandlerne på et stykke bagepapir og lad dem køle af. Du kan evt. drysse med lidt havsalt, kanel eller lakrids. Når det hele er kølet af og størknet, brækkes mandlerne i mindre stykker og kommes i en lufttæt beholder.


Del dette indlæg


Related Posts

  • Saltede mandler med havsalt
    Saltede mandler med havsalt

    Ingredienser: 300 gram økologiske mandler 5 spsk havsalt 2,5 dl kogende vand Opskrift: Opløs saltet i det kogende ...

  • Bagte æbler med mandler og kanel
    Bagte æbler med mandler og kanel

    Bagte æbler er en herlig og nem efterårsdessert. Spises med flødeskum, creme fraiche eller en god vaniljeis Ingredie...

  • Marcipan
    Marcipan

    Ingredienser: 300 gram økologiske mandler 75 gram flormelis 1-2 spsk vand Opskrift: Den hjemmelavede marcipan er m...


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen