Ajo Blanco – Andalusisk mandelsuppe

Ajo Blanco er en klassisk andalusisk mandelsuppe, der ligesom Gazpacho nydes helt kold på en varm sommerdag

Ajo Blanco – Andalusisk mandelsuppe med økologiske mandler

Ajo Blanco er en klassisk andalusisk mandelsuppe, der ligesom Gazpacho nydes helt kold på en varm sommerdag.

Ingredienser:

Opskrift:

Smut mandlerne ved at hælde kogende vand over dem, lad dem stå og køle lidt og smut dernæst skindet af dem. Opblød brødet i lidt af det kolde vand. De smuttede mandler blendes med brød, hvidløg, olivenolie og sherryeddike. Tilsæt herefter vandet lidt efter lidt, til suppen er tyk og cremet. Smag til med groft havsalt. Suppen stilles på køl i en time og serveres iskold, evt. med et par halverede grønne druer i og hakkede, ristede økologiske mandler på toppen.

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto