Saltede citroner
Saltede citroner kan spises med skal, da salt fjerner den bitre smag. Citronerne kan bruges som smagsstof i alverdens retter, fx i salater, gryderetter, til fisk eller i en marokkansk couscous.
Ingredienser:
- 3 økologiske citroner
- 100 gram groft havsalt
- Kogende vand
- 1 dl olivenolie
Opskrift:
Start med at vaske de økologiske citroner grundigt. Skær derefter et dybt kryds helt ned til bunden af citronen, og fyld den godt op med groft salt. Citronerne lægges i et skoldet sylteglas og der drysses med det sidste salt. Hæld kogende vand henover citronerne og afslut med olivenolien, så citronerne er godt forseglet. Lad dem stå et mørkt sted i 5-6 uger.
- Tags: Økologisk olivenolie
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani