Menu
Kurv 0

Saltede citroner

Saltede citroner

Saltede citroner kan spises med skal, da salt fjerner den bitre smag. Citronerne kan bruges som smagsstof i alverdens retter, fx i salater, gryderetter, til fisk eller i en marokkansk couscous.

Ingredienser:

  • 3 økologiske citroner
  • 100 gram groft havsalt
  • Kogende vand
  • 1 dl olivenolie

Opskrift:

Start med at vaske de økologiske citroner grundigt. Skær derefter et dybt kryds helt ned til bunden af citronen, og fyld den godt op med groft salt. Citronerne lægges i et skoldet sylteglas og der drysses med det sidste salt. Hæld kogende vand henover citronerne og afslut med olivenolien, så citronerne er godt forseglet. Lad dem stå et mørkt sted i 5-6 uger. 


Del dette indlæg



← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen