Ratatouille

Ratatouille er en dejlig, smagfuld ret der smager af sol og sommer ved Middelhavet

Ratatouille med økologisk olivenolie

Ingredienser:

  • 1 aubergine
  • 2 squash
  • 1 rød og en grøn peberfrugt
  • 3 tomater
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • ½ dl økologisk ekstra jomfru olivenolie
  • 1 håndfuld friske krydderurter (fx timian, basilikum, rosmarin)
  • Havsalt og friskkværnet peber

Opskrift:

Skær grøntsagerne i grove tern. Hæld olivenolie og salt på panden og steg først løgene i et par minutter til de bliver klare. Derefter tilsættes tomater, hvidløg og krydderurterne. Efter et par minutter tilsættes de sidste grøntsager, og der steges videre i ca. 10 minutter ved god varme. Herefter skrues ned på lavt blus og retten simrer videre i 10-15 minutter. Rør rundt i ny og næ og tilsæt salt og peber efter smag. Serveres med et godt, groft brød og en skål oliven.

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto