Menu
Kurv 0

Brownie med pekannødder

Brownie med pekannødder

Ingredienser:

  • 1 dl økologisk ekstra jomfru olivenolie
  • 40 g økologiske pekannødder
  • 150 g mørk chokolade 70 %
  • 150 g mel
  • 2 store æg
  • 120 g sukker
  • 1 tsk vanillepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt

Opskrift:

Forvarm ovnen til 180 grader på varmluft. Hak pekannødderne groft.

Smelt den mørke chokolade i et vandbad. Når chokoladen er delvist smeltet, slukker du for blusset og lader chokoladen smelte langsomt mens skålen stadig er i det varme vand.

Hæld nu olivenolien i den smeltede chokolade mens du rører rundt.

I en anden skål piskes æg, mel, vanillepulver, sukker, salt og bagepulver sammen til det får en luftig konsistens. Nu vendes chokoladeblandingen og de hakkede pekannødder i dejen. 

Hæld blandingen i en smurt bageform (ca. 20 x 30 cm) og bag kagen i ca. 25 minutter.

Lad kagen køle helt af før du skærer den ud i passende stykker.

Du kan nyde brownien til en god kop kaffe eller servere den med lidt vanilleis, frisk frugt og bær. 

God appetit!


Del dette indlæg



← Ældre indlæg

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen