Chokomandler med lakrids

Disse lækre chokomandler med lakridspulver smager lige så tænderne løber i vand og er en lækker lille snack, som hurtigt får ben at gå på

Chokomandler med lakrids og økologiske mandler
Ingredienser:

Opskrift:

Fordel mandlerne på en bageplade og rist dem i ovnen ved 200 grader i 8-10 minutter. Rør lidt rundt undervejs, og hold godt øje med at de ikke brænder på. Mens mandlerne køler helt af, smelter du chokoladen i et vandbad.

Derefter vendes mandlerne enkeltvis i chokoladen og lægges på et stykke bagepapir. Hvis du vil have et ekstra tykt lag, kan du dyppe dem i chokoladen igen efter et par minutter. Lakridspulveret drysses henover når chokoladen er næsten størknet.

Du kan også drysse med fx kakao, kanel, havsalt eller ingefærpulver.

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto