Menu
Kurv 0

Citronkage med olivenolie

Citronkage med olivenolie

Ingredienser:

  • 2 æggeblommer
  • 250 gram sukker
  • 250 gram mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 dl økologisk ekstra jomfruolivenolie
  • 1 dl mandelmælk (eller anden slags plantemælk)
  • 2 spsk vand
  • Skal og saft fra to citroner
  • 120 gram flormelis

Opskrift:

Start med at skille blommerne fra ægget og pisk dem sammen med sukkeret og 2 spsk vand. Tilsæt derefter citronskal, mandelmælk, olivenolie, mel og bagepulver og rør godt sammen. Hæld blandingen i en smurt bageform og bag i en varm ovn (180 grader) i ca. 30 minutter. Bland i mellemtiden glasur af flormelis og saften fra de to citroner. Når kagen er taget ud af ovnen og kølet godt af, hældes glasuren over kagen. 

 


Del dette indlæg


Related Posts

  • Valnøddepesto (Salsa di noci)
    Valnøddepesto (Salsa di noci)

    Dette er en klassisk opskrift fra den italienske region Ligurien. Pestoen er cremet og smagfuld og meget enkel at til...

  • Valnøddebrød
    Valnøddebrød

    Ingredienser: 25 g gær 2 1/2 dl vand 1/2 dl økologisk ekstra jomfru olivenolie 75 g hakkede økologiske valnødder 1...

  • Salat med appelsin og valnødder
    Salat med appelsin og valnødder

    Ingredienser: 1 bakke babyspinat 2 appelsiner 1 håndfuld hakkede økologiske valnødder 100 g feta Dressing: 1 spsk...


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen