Menu
Kurv 0

Citronkage med olivenolie

Citronkage med olivenolie

Ingredienser:

  • 2 æggeblommer
  • 250 gram sukker
  • 250 gram mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 dl økologisk ekstra jomfruolivenolie
  • 1 dl mandelmælk (eller anden slags plantemælk)
  • 2 spsk vand
  • Skal og saft fra to citroner
  • 120 gram flormelis

Opskrift:

Start med at skille blommerne fra ægget og pisk dem sammen med sukkeret og 2 spsk vand. Tilsæt derefter citronskal, mandelmælk, olivenolie, mel og bagepulver og rør godt sammen. Hæld blandingen i en smurt bageform og bag i en varm ovn (190 grader) i ca. 40-50 minutter. Bland i mellemtiden glasur af flormelis og saften fra de to citroner. Når kagen er taget ud af ovnen og kølet godt af, hældes glasuren over kagen. 

 


Del dette indlæg



← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen