Hvidløgsbrød med olivenolie og basilikum
Hvidløgsbrød er en lækker spise, som kan serveres som tilbehør til en lang række af retter - eller som en lille appetitvækker inden en god middag.
Vi laver ofte dette hvidløgsbrød, hvis vi har ekstra brød på lager. Hvidløgsbrødet er nemt at lave og resultatet er et smagfuldt brød, som helt sikkert vil være populært hos dem, du serverer det til.
Ingredienser:
- 1 godt brød eller flute
- 1 fed hvidløg
- 1 håndfuld frisk basilikum
- ½ dl økologisk ekstra jomfruolivenolie
- ½ tsk flagesalt
Tænd ovnen på 175 grader.
Riv eller pres hvidløget og rør det sammen med hakket basilikum, salt og olivenolie. Skær brødet i skiver og fordel på en bageplade beklædt med bagepapir.
Smør olieblandingen på brødskiverne med en pensel, og bag dem i ovnen i 5-10 minutter eller til de er gyldne og sprøde.
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani