Koldskålscrunch med mandler
Der findes intet som en kølig skål koldskål på en varm sommerdag. Men er du træt af de sædvanlige kammerjunkere, kan du prøve denne crunch, som smager dejligt sødt og knasende oven på din koldskål.
Der findes intet så godt som en kølig skål koldskål på en varm sommerdag. Men er du træt af de sædvanlige kammerjunkere, kan du prøve denne crunch, som smager dejligt sødt og knasende oven på din koldskål.
Ingredienser:
- 50 g havregryn
- 50 g økologiske mandler
- 1 spsk kokosolie
- 1 tsk agavesirup
- 1 knivspids salt
Opskrift:
Hak mandlerne groft og kom dem på en varm pande med kokosolie. Tilføj de øvrige ingredienser og rør godt rundt indtil havregrynene er gyldne og sprøde. Sluk for blusset og lad blandingen køle af på en rist med et stykke bagepapir. Drys din crunch på din koldskål og pynt med friske bær og et par mynteblade.