Menu
Kurv 0

Koldskålscrunch med mandler

Koldskålscrunch med økologiske mandler

Der findes intet så godt som en kølig skål koldskål på en varm sommerdag. Men er du træt af de sædvanlige kammerjunkere, kan du prøve denne crunch, som smager dejligt sødt og knasende oven på din koldskål.

Ingredienser:

Opskrift:

Hak mandlerne groft og kom dem på en varm pande med kokosolie. Tilføj de øvrige ingredienser og rør godt rundt indtil havregrynene er gyldne og sprøde. Sluk for blusset og lad blandingen køle af på en rist med et stykke bagepapir. Drys din crunch på din koldskål og pynt med friske bær og et par mynteblade.

Related Posts

  • Bagte æbler med mandler og kanel
    Bagte æbler med mandler og kanel

    Bagte æbler er en herlig og nem efterårsdessert. Spises med flødeskum, creme fraiche eller en god vaniljeis Ingredien...

  • Mandelpandekager
    Mandelpandekager

    Disse mandelpandekager er en ny favorit til morgenmaden i weekenden. Vi har valgt helt at undlade sukker i opskriften...

  • Jordbær med mandler og kanel
    Jordbær med mandler og kanel

    Denne simple og lækre hjemmelavede morgenmad er altid en favorit hjemme hos os. Vi elsker kombinationen af bær, nødde...


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her.

De varmeste hilsner,
Natascha & Jesper
Gyldendahl Colombani