Menu
Kurv 0

Koldskålscrunch med mandler

Koldskålscrunch med økologiske mandler

Der findes intet så godt som en kølig skål koldskål på en varm sommerdag. Men er du træt af de sædvanlige kammerjunkere, kan du prøve denne crunch, som smager dejligt sødt og knasende oven på din koldskål.

Ingredienser:

Opskrift:

Hak mandlerne groft og kom dem på en varm pande med kokosolie. Tilføj de øvrige ingredienser og rør godt rundt indtil havregrynene er gyldne og sprøde. Sluk for blusset og lad blandingen køle af på en rist med et stykke bagepapir. Drys din crunch på din koldskål og pynt med friske bær og et par mynteblade.

Related Posts

  • Bagte æbler med mandler og kanel
    Bagte æbler med mandler og kanel

    Bagte æbler er en herlig og nem efterårsdessert. Spises med flødeskum, creme fraiche eller en god vaniljeis Ingredien...

  • Marcipan
    Marcipan

    Ingredienser: 300 gram økologiske mandler 75 gram flormelis 1-2 spsk vand Opskrift: Den hjemmelavede marcipan er m...

  • Bagte tomater med mandler
    Bagte tomater med mandler

    Ingredienser: 3-4 tomater 1 håndfuld friske krydderurter (fx basilikum, rosmarin, timian og oregano) 1-2 fed hvidløg...


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her.

De varmeste hilsner,
Natascha & Jesper
Gyldendahl Colombani