Menu
Kurv 0

Mandelmakroner

Mandelmakroner

Ingredienser:

  • 2,5 dl økologiske mandler
  • 150 g rørsukker
  • 1 æggehvide
  • 1 knivspids salt
  • Hele mandler til pynt

Opskrift:

Start med at smutte mandlerne, bortset fra dem der skal ovenpå makronerne til pynt (ca. 15 stk). Forvarm ovnen til 175 grader. Hak nu mandlerne til en fin mandelmel i en minihakker. Tilsæt æggehviden, sukker og lidt salt og blend videre til det er godt blandet. Nu formes dejen til små kugler med en spiseske. Placér makronerne på en bageplade med bagepapir og pres forsigtigt en hel mandel ned i hver makron. Makronerne flader lidt ud under bagningen, så du behøver ikke trykke dem helt flade.

Bag makronerne i 11-13 minutter indtil de begynder at blive gyldne i farven. Pas på de ikke bliver for mørke. De er ret bløde når de kommer ud af ovnen, men de størkner når de nedkøles. Lad makronerne køle af på en bagerist og server dem sammen med en god kop te eller kaffe. 


Del dette indlæg


Related Posts

  • Bagte æbler med mandler og kanel
    Bagte æbler med mandler og kanel

    Bagte æbler er en herlig og nem efterårsdessert. Spises med flødeskum, creme fraiche eller en god vaniljeis Ingredien...

  • Marcipan
    Marcipan

    Ingredienser: 300 gram økologiske mandler 75 gram flormelis 1-2 spsk vand Opskrift: Den hjemmelavede marcipan er m...

  • Bagte tomater med mandler
    Bagte tomater med mandler

    Ingredienser: 3-4 tomater 1 håndfuld friske krydderurter (fx basilikum, rosmarin, timian og oregano) 1-2 fed hvidløg...


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen