Menu
Kurv 0

Pestobrød

Pestobrød

Pestobrød er perfekte som tilbehør til salater og lune supper. Vi serverer det også gerne som en del af et tapasbord, når vi får gæster, eller gerne vil forkæle os selv lidt ekstra i hverdagen.

Brødet smager ikke blot skønt - det har også et fint og dekorativt udseende, som helt sikkert vil klæde ethvert middagsbord.

Ingredienser til 2 brød:

Oplæs gæren i vandet og tilsæt olivenolie, salt og mel. Ælt dejen grundigt med håndkraft eller på en røremaskine. Jo længere tid dejen æltes, desto bedre og mere luftig bliver den. Sæt dejen til at hæve under et fugtigt viskestykke i en times tid.

Når dejen har hævet, deles den op i to og rulles ud til to store firkanter. Smør pestoen på dejen i et jævnt lag og rul derefter dejen ligesom en lang roulade. Skær rullen op på midten, men lad den hænge sammen i den ene ende. Sno derefter de to dele henover hinanden, til du har et fint snoet brød. Lad brødene hæve i yderligere 15-20 minutter. Varm ovnen op til 200 grader og bag brødene på den midterste rille i 20-25 minutter.


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her.

De varmeste hilsner,
Natascha & Jesper
Gyldendahl Colombani