Quinoa wraps
Disse lækre quinoa wraps kan laves i et utal af forskellige variationer. Det er kun fantasien der sætter grænser. Du kan spise dem til frokost, pakke dem ind og tage dem med i madkurven, skærer dem i mindre skiver og servere dem som snacks eller appetizers. De er sunde, lækre og mættende og en dejlig måde at få en masse friske grøntsager på.
Disse lækre quinoa wraps kan laves i et utal af forskellige variationer. Det er kun fantasien der sætter grænser. Du kan spise dem til frokost, pakke dem ind og tage dem med i madkurven, skærer dem i mindre skiver og servere dem som snacks eller appetizers. De er sunde, lækre og mættende og en dejlig måde at få en masse friske grøntsager på.
Ingredienser:
- 1 dl økologisk quinoa
- Grøntsager efter smag: Fx peberfrugt, tomat, avocado, revet gulerod eller rødbede, agurk, ærter, bønner, majs etc.
- Salat (fx babyspinat, iceberg, rucola eller hjertesalat)
- Øvrige smagsgivere: Fx bønnespirer, karse, basilikum, pesto eller tapenade
Opskrift:
Skyl quinoaen godt og kog i 2 dl vand i ca. 10-15 minutter. Lad stå under låg i ca. 5 minutter, efter at det eventuelt overskydende vand er hældt fra. Derefter skærer du grøntsagerne ud i mindre stykker og vender dem i en skål sammen med quinoaen og evt. en sjat olivenolie, lidt salt og peber.
Varm dine wraps i ovnen eller microovnen eller bare på en brødrister og fordel herefter fyldet på ca. 2/3 dele af wrappen. Dryp evt. med lidt citronsaft og rul til sidst stramt sammen.
Så er der serveret! Velbekomme!