Rabarbertærte

Rababertærte

Ingredienser:

Tærtedej:

  • 300 g mel
  • 75 g rørsukker
  • 200 g blødt smør

Fyld:

Opskrift:

Start med at lave tærtedejen. Ælt mel, smør og sukker sammen til en ensartet masse. Lad dejen hvile i en halv times tid i køleskabet. Tag ca. 2/3 dele af dejen fra til bunden. Tryk derefter dejen ned i et smurt tærtefad og forbag den i ovnen i ca. 10 minutter ved 170 grader.

Imens laves fyldet. Rens rabarberne og skær dem i tern. Hak mandlerne fint eller groft, som du foretrækker det. Pisk æg, sukker og vanilje til det er luftigt. Riv marcipanen på et groft rivejern og vend det forsigtigt i blandingen. Fordel massen ud over dejen og fordel rabarberstykkerne ovenpå massen. Drys efterfølgende med de hakkede mandler. Rul den sidste 1/3 af dejen ud og skær i strimler, som fordeles øverst på tærten. 

Tærten bages i ovnen i ca. 30 minutter ved 170 grader.

Ps. Mangler du mandler?
Du kan købe vores økologiske mandler her

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto