Grøn rispilaf

Let og hurtig rispilaf der kan bruges som tilbehør eller som en varm salat.

Rispilaf med økologiske mandler

Ingredienser:

  • 1 stk broccoli
  • 1 fed hvidløg
  • 4 dl vilde ris
  • 2 dl kogte kikærter (eller fra dåse)
  • 1 håndfuld bredbladet persille eller koriander
  • 1 dl økologiske mandler

Opskrift:

Kog risene efter anvisningen på posen. Pluk broccolien i små buketter og skær toppen i tynde skiver. Sauter broccolien nogle minutter på panden sammen med presset hvidløg, salt og peber. Der skal stadig være bid i broccolien. Bland de kogte ris sammen med broccoli og kikærter. Hak økologiske mandler og persille groft og drys henover. Dryp lidt olivenolie og citronsaft henover og servér. God appetit!

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto