Menu
Kurv 0

Rød mojo (peberfrugtdip)

Rød mojo

Rød mojo er en smagfuld dip, som laves på grillet peberfrugt. Dippen kan spises som tilbehør til en grøn salat, bagte kartofler eller smøres i en sandwich til madpakken. Prøv også at servere den lun vendt sammen med frisk pasta.

Ingredienser:

Halvér alle peberfrugterne, og læg dem på en bageplade med bagepapir på, med den åbne halvdel nedad. Hæld en lille smule olivenolie henover. Bag peberfrugterne ved 200 grader (grillfunktion) i cirka 20-25 minutter. De må gerne blive sorte på ydersiden. Det kan du blot fjerne, hvis du ikke vil have det med i din mojo.

Tag peberfrugterne ud af ovnen og kom dem i en beholder med låg på i et kvarters tid. Imens kan du riste mandlerne i ovnen ved 150 grader i cirka 10 minutter. Blend nu peberfrugter, mandler, olivenolie og 1 pillet fed hvidløg, samt et lille drys salt. Smag til med salt og æblecidereddike.


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her.

De varmeste hilsner,
Natascha & Jesper
Gyldendahl Colombani