Rød mojo (peberfrugtdip)
Rød mojo er en smagfuld dip, som laves på grillet peberfrugt. Dippen kan spises som tilbehør til en grøn salat, bagte kartofler eller smøres i en sandwich til madpakken. Prøv også at servere den lun vendt sammen med frisk pasta.
Ingredienser:
- 2 røde peberfrugter
- 1 dl økologiske mandler
- 1 dl økologisk ekstra jomfruolivenolie
- 1 fed hvidløg
- Økologisk æblecidereddike
Halvér alle peberfrugterne, og læg dem på en bageplade med bagepapir på, med den åbne halvdel nedad. Hæld en lille smule olivenolie henover. Bag peberfrugterne ved 200 grader (grillfunktion) i cirka 20-25 minutter. De må gerne blive sorte på ydersiden. Det kan du blot fjerne, hvis du ikke vil have det med i din mojo.
Tag peberfrugterne ud af ovnen og kom dem i en beholder med låg på i et kvarters tid. Imens kan du riste mandlerne i ovnen ved 150 grader i cirka 10 minutter. Blend nu peberfrugter, mandler, olivenolie og 1 pillet fed hvidløg, samt et lille drys salt. Smag til med salt og æblecidereddike.
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani