Menu
Kurv 0

Valnøddebrød

Valnøddebrød

Ingredienser:

Opskrift:

Valnødderne ristes let på en tør pande. Opløs herefter gær, honning og salt i vandet. Tilsæt olivenolie og valnødder og bland derefter melet i lidt efter lidt. Dejen skal æltes godt igennem, brug evt. en maskine eller håndmixer.

Lad nu dejen hæve til dobbelt størrelse i ca. 2 timer. Derefter æltes dejen igennem igen og formes til 1-2 brød. Dejen skal efterhæve på bagepladen i 30 minutter. Skær nogle riller i dejen og drys med lidt mel. Bag i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Lad brødet køle af på en rist og spis det til en god suppe eller salat eller brug det til morgenmaden eller i din madpakke.

 


Del dette indlæg


Related Posts

  • Panforte - italiensk konfektkage
    Panforte - italiensk konfektkage

    Panforte er en lækker og sød krydderkage bestående af blandede nødder, honning og krydderier. Kagen er en specialitet...

  • Frisk forårssalat
    Frisk forårssalat

    Ingredienser: 1 bakke salat (fx feldsalat, babyspinat, ærteskud etc.) 1 bundt asparges 1 agurk 1 bundt radise...

  • Valnøddepesto (Salsa di noci)
    Valnøddepesto (Salsa di noci)

    Dette er en klassisk opskrift fra den italienske region Ligurien. Pestoen er cremet og smagfuld og meget enkel at til...


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen