Menu
Kurv 0

Valnøddebrød

Valnøddebrød

Ingredienser:

Opskrift:

Valnødderne ristes let på en tør pande. Opløs herefter gær, honning og salt i vandet. Tilsæt olivenolie og valnødder og bland derefter melet i lidt efter lidt. Dejen skal æltes godt igennem, brug evt. en maskine eller håndmixer.

Lad nu dejen hæve til dobbelt størrelse i ca. 2 timer. Derefter æltes dejen igennem igen og formes til 1-2 brød. Dejen skal efterhæve på bagepladen i 30 minutter. Skær nogle riller i dejen og drys med lidt mel. Bag i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Lad brødet køle af på en rist og spis det til en god suppe eller salat eller brug det til morgenmaden eller i din madpakke.

 


Del dette indlæg


Related Posts

  • Squashkage med valnødder
    Squashkage med valnødder

    Ingredienser: 1 revet squash (ca. 300 g) 350 g mel 180 g rørsukker 150 g hakkede økologiske valnødder 1 dl økologis...

  • Squashkage med valnødder
    Squashkage med valnødder

    Ingredienser: 1 revet squash (ca. 300 g) 350 g mel 180 g rørsukker 150 g hakkede økologiske valnødder 1 dl økologis...

  • Quinoa muffins m/chia og banan
    Quinoa muffins m/chia og banan

    Ingredienser: 2,5 dl (kogt) økologisk quinoa 2,5 dl mandelmel 1 dl havregryn 2 spiseskeer økologiske chiafrø 2-3 ...


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen