Menu
Kurv 0

Basilikumpesto

Basilikumpesto

Ingredienser:

  • Basilikumblade fra en stor basilikumplante
  • 40 g revet parmesan (kan udelades)
  • 1 dl ristede pinjekerner (eller solsikkekerner)
  • 2-3 fed hvidløg
  • saften fra 1/4 citron
  • 1 dl økologisk olivenolie
  • havsalt

Opskrift:

Pil basilikumbladene af planten og hak dem groft. Hæld alle ingredienserne i en skål (eller minihakker) og blend det godt sammen.  Smag til med salt og giv det evt. en smule mere olivenolie for en mere flydende konsistens.


Del dette indlæg



← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen