Hvidløgsbrød med olivenolie
Denne variant smager af sol og sommer ved Middelhavet og egner sig perfekt som snack eller tilbehør til en lækker suppe eller en god salat.
Ingredienser:
- 4 skiver groft brød
- 2 fed hvidløg
- Økologisk ekstra jomfru olivenolie
- Havsalt og friskkværnet peber
Opskrift:
Rist brødet i ovnen eller på en brødrister og skær imens hvidløgsfeddene over på langs. Du behøver ikke pille dem. Gnid det varme brøds overflader med hvidløgsfeddene. Dryp dernæst godt med olivenolie henover brødskiverne og drys til sidst med salt og peber.
- Tags: Økologisk olivenolie
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani