Menu
Kurv 0

Hvidløgsbrød med olivenolie

Hvidløgsbrød

Glem alt om de frosne hvidløgsflutes du kan købe i supermarkedet! Denne variant smager af sol og sommer ved Middelhavet og egner sig perfekt som snack eller tilbehør til en lækker suppe eller en god salat.

Ingredienser:

Opskrift: 

Rist brødet i ovnen eller på en brødrister og skær imens hvidløgsfeddene over på langs. Du behøver ikke pille dem. Gnid det varme brøds overflader med hvidløgsfeddene. Dryp dernæst godt med olivenolie henover brødskiverne og drys til sidst med salt og peber.


Del dette indlæg



← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen