Chia ispinde
Ingredienser:
- 1 dåse kokosmælk
- 35 gram økologiske chiafrø
- Bær eller frugt efter smag
- 1-2 tsk flydende honning (fx agave)
- Evt. 1 tsk vanille
Opskrift:
Chiafrøene røres ud i kokosmælken sammen med vanille og honning. Lad blandingen stå i køleskabet i 30-40 minutter, til chiafrøene har udvidet sig og suget væden til sig. Hæld blandingen i isforme sammen med frugten. Hvis du ikke har rigtige isforme, kan du fx bruge små muffinforme eller shotglas og sætte en ispind i midten.
Ispindene kan laves i et hav af varianter, det er bare om at prøve sig frem :)
Vær med i fælles bestilling på økologiske chiafrø - skriv dig op her
- Tags: Chiafrø
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani