Menu
Kurv 0

Chia ispinde

Chia ispinde

Ingredienser:

  • 1 dåse kokosmælk
  • 35 gram økologiske chiafrø
  • Bær eller frugt efter smag
  • 1-2 tsk flydende honning (fx agave)
  • Evt. 1 tsk vanille

Opskrift:

Chiafrøene røres ud i kokosmælken sammen med vanille og honning. Lad blandingen stå i køleskabet i 30-40 minutter, til chiafrøene har udvidet sig og suget væden til sig. Hæld blandingen i isforme sammen med frugten. Hvis du ikke har rigtige isforme, kan du fx bruge små muffinforme eller shotglas og sætte en ispind i midten. 

Ispindene kan laves i et hav af varianter, det er bare om at prøve sig frem :)

Vær med i fælles bestilling på økologiske chiafrø - skriv dig op her


Del dette indlæg



← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen