Raw Chia brownie
Ingredienser:
- 80 ml økologiske chiafrø
- 180 gram økologiske mandler
- 3,5 dl dadler
- 120 gram kakaopulver
- 1 tsk vanille
Opskrift:
Læg dadlerne i blød natten over eller ca. 1 time i kogende vand. Blend derefter dadlerne til de bliver en ensartet masse. Tilsæt kakao og vanille og tilsidst chiafrøene. Lad i mellemtiden chiafrøene bløde op i et glas vand i 5-10 minutter inden de blandes i dadelmassen. Mandlerne hakkes groft og røres til sidst godt ind i dadelblandingen. Blandingen hældes i et fad beklædt med bagepapir og trykkes lidt, så dejen sætter sig og udjævnes. Drys evt. med hakkede mandler ovenpå kagen. Lad kagen stå i køleskabet i en lille times tid og server med friske bær eller en bærcoulis.
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani