Menu
Kurv 0

Cashew cupcakes med cashew frosting

Cashew cupcake

Ingredienser:

Til cupcakes:

Til frosting:

  • 100 g cashewnødder
  • 1/2-1 dl mandelmælk (eller anden mælk)
  • 1/2 spsk agavesirup (eller anden sirup)
  • 1/2 tsk vaniljepulver

Cupcakes:

Varm ovnen op til 180 grader (varmluft). Mos bananerne i en skål og bland med olie, vaniljepulver, sukker samt revet skal og saft fra appelsinen. Rør godt sammen til sukkeret er helt opløst. Bland herefter mel og bagepulver i blandingen. Hak cashewnødder og chokolade groft og rør i dejen. Fyld ca. 10 cupcake-forme og bag i 20-25 minutter. Lad de bagte cupcakes køle ned, før du kommer frosting på.

Frosting:

Blend alle ingredienser godt sammen i en foodprocessor. Hæld mælken i lidt af gangen, og hold øje med at blandingen ikke bliver for flydende. Kom blandingen i en pose og fordel på de bagte cupcakes.


Del dette indlæg



← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen