Cashew cupcakes med cashew frosting
Ingredienser:
Til cupcakes:
- 2 (modne) bananer
- 150 g økologiske cashewnødder
- 80 g sigtet speltmel
- 100 g mørk chokolade
- 75 g sukker
- 1/2 dl økologisk ekstra jomfruolivenolie
- 1/2 tsk bagepulver
- 1/2 tsk vaniljepulver
- 1 appelsin
- En knivspids salt
Til frosting:
- 100 g cashewnødder
- 1/2-1 dl mandelmælk (eller anden mælk)
- 1/2 spsk agavesirup (eller anden sirup)
- 1/2 tsk vaniljepulver
Cupcakes:
Varm ovnen op til 180 grader (varmluft). Mos bananerne i en skål og bland med olie, vaniljepulver, sukker samt revet skal og saft fra appelsinen. Rør godt sammen til sukkeret er helt opløst. Bland herefter mel og bagepulver i blandingen. Hak cashewnødder og chokolade groft og rør i dejen. Fyld ca. 10 cupcake-forme og bag i 20-25 minutter. Lad de bagte cupcakes køle ned, før du kommer frosting på.
Frosting:
Blend alle ingredienser godt sammen i en foodprocessor. Hæld mælken i lidt af gangen, og hold øje med at blandingen ikke bliver for flydende. Kom blandingen i en pose og fordel på de bagte cupcakes.
- Tags: økologiske cashewnødder
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani