Cashew cupcakes med cashew frosting

Cashew cupcake med økologiske cashewnødder

Ingredienser:

Til cupcakes:

Til frosting:

  • 100 g cashewnødder
  • 1/2-1 dl mandelmælk (eller anden mælk)
  • 1/2 spsk agavesirup (eller anden sirup)
  • 1/2 tsk vaniljepulver

Cupcakes:

Varm ovnen op til 180 grader (varmluft). Mos bananerne i en skål og bland med olie, vaniljepulver, sukker samt revet skal og saft fra appelsinen. Rør godt sammen til sukkeret er helt opløst. Bland herefter mel og bagepulver i blandingen. Hak cashewnødder og chokolade groft og rør i dejen. Fyld ca. 10 cupcake-forme og bag i 20-25 minutter. Lad de bagte cupcakes køle ned, før du kommer frosting på.

Frosting:

Blend alle ingredienser godt sammen i en foodprocessor. Hæld mælken i lidt af gangen, og hold øje med at blandingen ikke bliver for flydende. Kom blandingen i en pose og fordel på de bagte cupcakes.

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto