Cashewkugler med citron og ananas

Disse lækre cashewkugler er en dejlig og sund snack, som man næsten ikke kan få nok af

Cashewkugler med økologisk cashewnødder

Ingredienser:

  • 1 dl økologiske cashewnødder
  • 1 dl tørret ananas (eller tørret mango)
  • 1/2 dl kokosmel
  • Citronskal fra 1 citron
  • 1 tsk revet ingefær eller 1/2 tsk tørret ingefær (kan udelades)

Opskrift:

Læg økologiske cashewnødder i blød i 1-2 timer. Læg derpå tørret ananas i blød i ca. 20 minutter. Herefter blendes alle ingredienserne godt sammen til en klistret masse. Form massen til kugler og vend dem evt. i mere kokosmel. Lad stå i køleskabet i 30-40 minutter, før de spises.

 

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto