Cashewkugler med citron og ananas
Ingredienser:
- 1 dl økologiske cashewnødder
- 1 dl tørret ananas (eller tørret mango)
- 1/2 dl kokosmel
- Citronskal fra 1 citron
- 1 tsk revet ingefær eller 1/2 tsk tørret ingefær (kan udelades)
Opskrift:
Læg økologiske cashewnødder i blød i 1-2 timer. Læg derpå tørret ananas i blød i ca. 20 minutter. Herefter blendes alle ingredienserne godt sammen til en klistret masse. Form massen til kugler og vend dem evt. i mere kokosmel. Lad stå i køleskabet i 30-40 minutter, før de spises.
- Tags: økologiske cashewnødder
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani