Menu
Kurv 0

Cashewkugler med citron og ananas

Cashewkugler med citron og ananas

Ingredienser:

  • 1 dl økologiske cashewnødder
  • 1 dl tørret ananas (eller tørret mango)
  • 1/2 dl kokosmel
  • Citronskal fra 1 citron
  • 1 tsk revet ingefær eller 1/2 tsk tørret ingefær (kan udelades)

Opskrift:

Læg cashewnødder i blød i 1-2 timer. Læg derpå tørret ananas i blød i ca. 20 minutter. Herefter blendes alle ingredienserne godt sammen til en klistret masse. Form massen til kugler og vend dem evt. i mere kokosmel. Lad stå i køleskabet i 30-40 minutter, før de spises.


Del dette indlæg



← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen