Chili & lime cashewnødder
Ingredienser:
- 2 dl økologiske cashewnødder
- 1 økologisk lime (saft + skal)
- 1 tsk havsalt
- 1 spsk økologisk ekstra jomfruolivenolie
- 1/2 tsk cayennepeber
- 1/2 tsk chiliflager
Opskrift:
Rist cashewnødderne i ovnen ved 200 grader i 7-8 minutter. Bland de øvrige ingredienser i en skål og vend de ristede cashewnødder i blandingen. Fordel cashewnødderne på en bageplade og bag i yderligere 1-2 minutter. Lad nødderne køle lidt af og servér derefter som snack. Nødderne kan opbevares i en lufttæt beholder.
- Tags: økologiske cashewnødder
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani