Menu
Kurv 0

Frisk forårssalat

Salat med hasselnødder

Ingredienser:

  • 1 bakke salat (fx feldsalat, babyspinat, ærteskud etc.)
  • 1 bundt asparges
  • 1 agurk
  • 1 bundt radiser
  • 2 dl ærter
  • evt. et par blade frisk mynte
  • 100 g økologiske hasselnødder
  • Sennepsvinaigrette (se opskriften her)

Opskrift:

Start med at riste hasselnødderne i ovnen ved 160 grader i ca. 10-15 minutter. Hold godt øje med at de ikke bliver brændte og rør rundt undervejs. I mens skylles og slynges salaten.  Fjern den nederste del af aspargesene, halvér dem på langs og damp dem i 1-2 minutter. Skær tynde strimler af agurken på et mandolinjern eller med en kartoffelskræller. Radisserne skæres i fine skiver og ærterne bælges. Hak nødderne groft og drys dem over salaten. Server med en sennepsvinaigrette eller blot med en hurtig dressing af citronsaft, balsamico og olivenolie.

Velbekomme!


Del dette indlæg


Related Posts

  • Dukkah
    Dukkah

    Dukkah er en traditionel egyptisk krydderiblanding som kan bruges som smagsgiver til alverdens retter. Drys det fx på...

  • Nice cream
    Nice cream

    Nice cream er is lavet helt uden fløde. Ved at bruge frosne bananer får man den lækreste og mest cremede is, som kan ...

  • Hasselnøddekage
    Hasselnøddekage

    Ingredienser: 250 g økologiske hasselnødder 150 g mel 200 g sukker 1 dl økologisk ekstra jomfru olivenolie ...


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen