Menu
Kurv 0

Frisk forårssalat

Salat med hasselnødder

Ingredienser:

Opskrift:

Start med at skylle og slynge salaten.  Fjern den nederste del af aspargesene, halvér dem på langs og damp dem i 1-2 minutter. Skær tynde strimler af agurken på et mandolinjern eller med en kartoffelskræller. Radiserne skæres i fine skiver og ærterne bælges. Hak nødderne groft og drys dem over salaten. Server med en sennepsvinaigrette eller blot med en hurtig dressing af citronsaft, balsamico og olivenolie.

Hvis du ikke har nogle ristede hasselnødder, kan du starte med selv at riste dine hasselnødder i ovnen ved 160 grader i ca. 10-15 minutter. Hold godt øje med at de ikke bliver brændte og rør rundt undervejs.

Velbekomme!


Del dette indlæg


Related Posts

  • Valnøddebrød
    Valnøddebrød

    Ingredienser: 25 g gær 2 1/2 dl vand 1/2 dl økologisk ekstra jomfru olivenolie 75 g hakkede økologiske valnødder 1...

  • Salat med appelsin og valnødder
    Salat med appelsin og valnødder

    Ingredienser: 1 bakke babyspinat 2 appelsiner 1 håndfuld hakkede økologiske valnødder 100 g feta Dressing: 1 spsk...

  • Salat med appelsin og valnødder
    Salat med appelsin og valnødder

    Ingredienser: 1 bakke babyspinat 2 appelsiner 1 håndfuld hakkede økologiske valnødder 100 g feta Dressing: 1 spsk...


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen