Menu
Kurv 0

Gulerodssuppe med mandler

Gulerodssuppe med økologiske mandler
Ingredienser:

Opskrift:

Hak løg og gulerødder i grove tern. Varm olivenolien op i en stor gryde og tilsæt alle ingredienserne på nær grøntsagsbouillon. Rør rundt indtil løg og gulerødder begynder at tage farve (ca. 10-15 minutter). Tilsæt nu bouillonen og lad det hele simre under låg i ca. 30 minutter til gulerødderne er helt møre. Tag gryden af blusset og blend suppen med en stavblender. Smag til med salt og peber og evt. en smule citronsaft.

Servér med crème fraiche og hakkede mandler på toppen.


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her.

De varmeste hilsner,
Natascha & Jesper
Gyldendahl Colombani