Hapsere med økologiske soltørrede tomater og ost
Er du på udkig efter en nem og enkel snack, som du kan servere for dine gæster – eller lave som en lille ret i forbindelse med aftensmaden? Så prøv de her hapsere med vores soltørrede tomater.
Er du på udkig efter en nem og enkel snack, som du kan servere for dine gæster – eller lave som en lille ret i forbindelse med aftensmaden? Så prøv de her hapsere med vores soltørrede tomater.
Vores økologiske soltørrede tomater er ikke helt som dem, du ellers finder på markedet. Her skal du nemlig lægge dem i blød i cirka 1 time, inden du anvender dem. Det er med til at blødgøre dem – men også at afsalte dem. Du kan bruge kold vand fra hanen eller nedkøle kogt vand til det er lunt, for at blødgøringen skal gå lidt hurtigere.
Når det er gjort, kan du bruge dem i mange forskellige retter, hvor de giver en intens smag af tomat og samtidig får en fantastisk tekstur.
Prøv dem i denne hapser med din favoritsmøreost. Hvis du i stedet ønsker at bruge mozzarella, kan du slutte af med at give brødet høj varme i ovnen med osten over de soltørrede tomater.
Ingredienser
• 4 skiver godt brød
• 4 spsk økologisk ekstra jomfru olivenolie
• 1 fed hvidløg
• 4 spsk af din yndlingssmøreost
• 8 stk. økologiske soltørrede tomater
• Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
1. Læg de soltørrede tomater i blød i en time.
2. Skær 4 skiver godt brød.
3. Pensl med olivenolie og rist på grillen, i ovnen eller på panden.
4. Gnid brødet med hvidløg.
5. Smør smøreost på brødet.
6. Tilføj de soltørrede tomater.
7. Smag til med salt og peber.
God fornøjelse!