Menu
Kurv 0

Hasselnøddecreme

Hasselnøddecreme med økologisk hasselnødder

Ingredienser:

  • 300 gram økologiske hasselnødder
  • 70 g sukker eller honning
  • 100 g mørk hakket chokolade
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 0,5-1 dl kogt vand
  • et nip groft havsalt

Opskrift:

Start med at riste hasselnødderne i ovnen ved 160 grader i ca. 10-15 minutter. Hold godt øje med at de ikke bliver brændte og rør rundt undervejs. Lad dem køle lidt af og gnid derefter skallen af. Blend derefter hasselnødderne i ca. 3 minutter til du har en cremet masse. Tilsæt sukker, vaniljepulver, salt og hakket chokolade. Hæld lidt af det let nedkølede vand i lidt efter lidt, indtil du har den konsistens du gerne vil have. Hæld nutellaen på et lufttæt glas og sæt den på køl. Den kan holde sig ca. 20-30 dage.

OBS! Vær opmærksom på at vandet skal være lunkent når du tilsætter det. Det må hverken være for koldt eller for varmt. Pas desuden på at massen ikke bliver for varm ved at blende for længe, da det derved kan risikere at skille. Jo stærkere en blender du har, desto bedre.


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her.

De varmeste hilsner,
Natascha & Jesper
Gyldendahl Colombani